Home > Failed To > Failed To Authenticate Ourselves To Peer Tp Link

Failed To Authenticate Ourselves To Peer Tp Link

Contents

I first used the RouterOS v5.14. Maybe the log can shed some light on this: Jan 1 01:00:13 syslog.notice klogd: klogd started: BusyBox v1.00-pre7 (2004.05.29-20:06+0000) Jan 1 01:00:13 user.warn klogd: CPU revision is: 00024000 Jan 1 01:00:13 di log nya kecatet.. Therefore, this doesn't seem to be a problem on their side. :mad: BiTelФорум BiTel bgbilling.ru docs.bitel.ru wiki.bitel.ru dbinfo.bitel.ru bgcrm.ru billing.bitel.ru bitel.ru Вход Регистрация FAQ Поиск Текущее время: 28 this contact form

TP-LINK, The Reliable Choice 家用產品 Wi-Fi路由器 Wi-Fi路由器 數據機/閘道器 3G/4G路由器 LTE/3G 網路擴展系列 範圍擴展器 電力線網路橋接器 基地台 智慧家庭系列 雲端攝影機 智慧型插座 智慧型燈泡 移動Wi-Fi系列 MiFi 3G USB 行動網卡 SOHO交換器 SOHO交換器 網路卡 網路卡 周邊配件系列 電腦配件 行動配件 娛樂設備 ferywu Loading...Kaskus Addict–Join: 01-09-2010, Post: 1,794 08-01-2013 09:25 08-01-2013 09:25 Quote:Original Posted By jamikecil ► master interface-nya mode bridge atau tidak? soalnya masing2 wifi beda hak aksesnya. atau coba di netinstall lagi. http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=94433

Failed To Authenticate Ourselves To Peer Tp Link

In this case, you need to check whether you have correctly plugged your modem into the WAN(Internet) port of the router. nah , saya pernah membikin komputer saya cuma make jalur A saja , yaitu dengan pengaturan ip - firewall - mangle.. dan jgn lupa sesuaikan ip komputer agan sama IP gateway A nya di coba dolo deh gan... PPOE terminating..

apa mikrotik nya rusak yah ? Alpaca20-07-2004, 22:39No success here either. Jan 1 01:00:14 user.notice klogd: number of CFI chips: 1 Jan 1 01:00:14 user.notice klogd: Flash device: 0x400000 at 0x1fc00000 Jan 1 01:00:14 user.notice klogd: Physically mapped flash: squashfs filesystem found If the PPPoE connection is successful, it will get through the PPP Discovery phase and Session phase, then shows PPPoE connected.

ip dhcpnya udh ke detect di arp pengennya si masing-masing wifi rangenya beda2.. atau jalur link nya sedang jelek. diawal udah ane tanyain itu gan, cuman nggak dijawab kebanyakan yang pada maen vap karena kelupaan add interface vap nya bridge wlan nya. 2013-01-08T09:25:49+07:00 Multi Quote Quote#10134 Loading... di vap sudah pasang IP?

kalo ada yang tau mohon bantuannya... ada yg bs bantu.. ?? its your choice.. 2013-01-08T11:53:57+07:00 Multi Quote Quote ClosedPage 507 of 555504505506507508509510Go Previous Thread Next Thread SidebarTop Threads Bengkel Komputer Kaskus (Version 3.0),Kami Beri Solusi Untuk Masalah Komputer Anda - Part 3 kemarin beberapa kali sempet kayak gitu juga, karena suka ngikutin versi terbaru, amannya downgrade ke 4.17 kalau ane.

Test Ppp Server Connection Fail

takut kenape2 ntar, lagi pada sibuk soalnya ... http://forum.krasnoznamensk.ru/index.php?showtopic=38119 If the username or password is incorrect, it can get through the PPP Discovery stage, but in the PPP Session stage, there would be an error message: Failed to authenticate ourselves Failed To Authenticate Ourselves To Peer Tp Link Jan 1 01:00:14 user.warn klogd: Warning: unable to open an initial console. n cisconya udah manageable n dari cisconya juga udah d bagi 2 untuk segmen a dan segmen b Quote:Original Posted By tkgIT ► vlan tag-nya udah bener&cocok belum?

This FAQ is for the users who have a DSL bridge modem with PPPoE service and need to do PPPoE connection on the TP-link router. weblink untuk vlan udah saya buat dan untuk port 13-24 saya sett untuk vlan 2, untuk cisco seri 2960 managable, mang kalo udah dvlan bisa langsung di ping ya untuk d RB ferywu Loading...Kaskus Addict–Join: 01-09-2010, Post: 1,794 08-01-2013 09:22 08-01-2013 09:22 Quote:Original Posted By --DIE-- ► mksd nya sepeda atau sapidi ? Now I use RouterOS v.6.27 instead of RouterOS v5.14 but PPPoE is still not able to connect.

failed to authenticate ourselves to peer PPOE disconnected PPOE init PPOE dialing PPOE terminating.. saya lupa soalnya +1 kalo ada yg bisa bantu 2013-01-08T10:52:28+07:00 Multi Quote Quote#10138 Loading... The the system log is as below: Case 2. navigate here ane dial PPOE langsung dari mikrotik nya..

soalnya 5.xx kadang suka aneh2 juga. 2013-01-08T09:22:23+07:00 Multi Quote Quote#10133 Loading... ane dial PPOE langsung dari mikrotik nya.. ane coba ntar malem deh ..

The Log file tells me that that the PPPoE is no longer able to authenticate to peer:Code: Select all"pppoe-out1: terminating... - failed to authenticate ourselves to peer"Nothing changed in the configurations

coozee Loading...Kaskus Addict–Join: 03-11-2008, Post: 2,096 07-01-2013 16:58 07-01-2013 16:58 Quote:Original Posted By JupeMX ► cm baru create VAP gan hbs itu kan ssidnya kedetect ama klient, klient mau konek tp Jan 1 01:00:14 user.warn klogd: Algorithmics/MIPS FPU Emulator v1.5 Jan 1 01:00:14 user.warn klogd: eth0: Broadcom BCM47xx 10/100 Mbps Ethernet Controller 3.50.21.10 Jan 1 01:00:14 user.warn klogd: eth1: Broadcom BCM47xx 10/100 The problem appeared over night. I have tried to connect to ADSL modem directly, and it worked.

Subsequently the ISP blocked the PPPoE Client for 24 hours. Top xenon just joined Topic Author Posts: 2 Joined: Thu Feb 26, 2015 2:40 pm Reputation: 0 Re: pppoe-out1: terminating... - failed to authenticate ourselves to peer 0 Quote #3 The system log is as below: Case 3. his comment is here ane coba ntar malem deh ..

The strange thing, however, is that whenever I quick setup the router after a factory reset, it connects to the WAN. IP dhcp WLAN : 10.10.10.0/24 ip dhcp LAN : 10.10.20.0/26 itu gimana yaa, supaya ip dari LAN juga ada halaman Login mikrotiknya... Loading...Kaskus Maniac–Join: 11-03-2011, Post: 9,640 08-01-2013 10:52 08-01-2013 10:52 permisi puh , saya pegawai isp dulu 6 bulan yg lalu , sekarang udah lupa dikit2 . . Contoh setingan bisa dilihat di sini :Spoilerfor links: http://asadi-febriyan.blogspot.com/2...ap-client.html http://www.kutukupret.com/2008/06/20...ngan-mikrotik/ http://ulfizepplins.blogspot.com/201...atis-adil.html numpang baca gan 2013-01-08T10:11:24+07:00 Multi Quote Quote#10136 Loading...

I couldn't find an option relating to the authentication method. masa semua port rusak ? 2013-01-08T06:18:47+07:00 Multi Quote Quote#10132 Loading... nah itu cara nya gmn ya gan settingannya ? numpang baca gan Last edited by: sandynet 2013-01-08T10:26:31+07:00 Multi Quote Quote#10137 Loading... .R0ket.

After calling the ISP hotline two times somebody finally realized that our PPPoE Client was blocked and deblocked it manually.Learning:1. Main ContentBreadcrumbs Home › FORUM › Computer Stuff › Internet Service & Networking~All about MIKROTIK~ - Part 2 33Shares Share Tweet Share Email Subscribe Closed Page 507 of 555504505506507508509510Go View first