Home > Failed To > Ubuntu Failed To Load Module Glx

Ubuntu Failed To Load Module Glx

Contents

Configuration failed. balister commented Feb 12, 2015 Thanks, let me know if I can help. What is the importance of Bézout's identity? I figured I needed to reinstall something, but I wasn't sure which packages. Check This Out

I've had a few other programs not cooperate either, but I can't remember which at the moment. Still remaining, failure to initialize DMA[ 244.059] (EE) NVIDIA(GPU-0): Failed to initialize DMA. [ 244.059] (EE) *** Aborting *** [ 250.259] (EE) Fatal server error: [ 250.259] (EE) AddScreen/ScreenInit failed for All things looked good but when I log in only gnome fallback started. Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 91 Star 790 Fork 103 Bumblebee-Project/Bumblebee Code Issues 79 Pull requests 6 Projects

Ubuntu Failed To Load Module Glx

current community chat Unix & Linux Unix & Linux Meta your communities Sign up or log in to customize your list. If the problem persists, post your /var/log/Xorg.0.log. –Brean Jun 24 '15 at 23:17 | show 1 more comment 2 Answers 2 active oldest votes up vote 1 down vote Some clarifications: Does anyone have any suggestions?Thanks! You signed in with another tab or window.

It seems that it's some problem with the bumblebee_selinux policy. Also, make sure you've gotten rid of any nvidia-340xx related packages, and you might want to install xf86-video-vesa for it to have something to fall back on. –Brean Jun 24 '15 INstalled via the RPMs on Feb 11/12, 2015 Fedora 21, Lenovo Y50-70. [ 75.186] (II) LoadModule: "glx" [ 75.198] (II) Loading /usr/lib64/nvidia-bumblebee/xorg/modules/extensions/libglx.so [ 75.235] (EE) Failed to load /usr/lib64/nvidia-bumblebee/xorg/modules/extensions/libglx.so: libnvidia-tls.so.346.35: cannot Nvidia Glx Not the answer you're looking for?

If [ 15.963] (EE) NVIDIA(0): you continue to encounter problems, Please try [ 15.963] (EE) NVIDIA(0): reinstalling the NVIDIA driver. [ 21.123] (II) NVIDIA(GPU-0): Found DRM driver nvidia-drm (20150116) [ 21.123] Using a default monitor configuration. [ 465.317] (==) Automatically adding devices [ 465.317] (==) Automatically enabling devices [ 465.317] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/cyrillic" does not exist. [ 465.317] Entry deleted from Get size of std::array without an instance Can't use the "at" utility Solve equation in determinant I feel like my encounters are too easy, even using the encounter tables unique stamp https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=195448 Seems to be #619 again then.

I have tried a number of different solutions including using the driver from ubuntu restricted drivers and from the nvidia website. Arch Linux Nvidia Do you need the complete file? elHippieCosmico commented Oct 26, 2015 It's the same thing that happened when I upgrade with fedup... $ sudo /usr/sbin/semodule -i /usr/share/selinux/devel/bumblebee-nvidia.pp libsepol.print_missing_requirements: mypol's global requirements were not met: type/attribute nx_exec_t (No I can't run Steam without glx it seems (I don't want to play any games on it, just use it to add codes for games into my library)..

Failed To Load Module "glx" (loader Failed, 7)

Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting, (++) from command line, (!!) notice, (II) informational, (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown. (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", http://askubuntu.com/questions/113993/ubuntu-11-10-nvidia-module-failed-to-load-no-module-exists Reload to refresh your session. Ubuntu Failed To Load Module Glx What is the most secured SMTP authentication type? 9-year-old received tablet as gift, but he does not have the self-control or maturity to own a tablet How should I position two Xorg Glx Module It is currently my understanding that I need to have X server and a window manager installed in order for opengl programs to function.

asked 4 years ago viewed 15375 times active 4 years ago Linked 4 12.04 Failed to load module “nvidia” (module does not exist, 0) Related 3Failed to load module 'nvidia'5How can http://homecomputermarket.com/failed-to/failed-to-load-module-pcidata-module-does-not-exist-0.html Ok. I think I need to re-install this box before I post any logs. Edit: I've managed to install the nouveau drivers but run into another issue: X can't find the "glx" module: Also when checking the configuration files a "no screens found" error is Failed To Initialize The Glx Module

Sorry I could not be more help with the understanding part. All went well and I wanted to install KDE. Note, this should automagically be run on package upgrade but on my test f20-f21 fedup install it did not for some strange reason that makes no sense to me. http://homecomputermarket.com/failed-to/gtk-message-failed-to-load-module-canberra-gtk-module-centos.html A word for something that used to be unique but is now so commonplace it is no longer noticed unique stamp per SSH login How do you remove a fishhook from

Does Ohm's law hold in space? Offline #2 2015-03-31 04:53:32 srange Member Registered: 2015-03-22 Posts: 3 Re: Xorg won't start with nvidia driver, GLX fails to initialize More searching, made some progress. Why is it difficult for water waves to cancel each other?

Top Display posts from previous: All posts1 day7 days2 weeks1 month3 months6 months1 year Sort by AuthorPost timeSubject AscendingDescending Post Reply Print view 6 posts • Page 1 of 1 Return

I had tried to run sudo nvidia-xconfig without luck but a fresh install of nvidia plus updating the headers fixed the generation of the file. elHippieCosmico commented Oct 26, 2015 $ sudo semodule -r mypol.pp libsemanage.get_module_file_by_name: Module mypol.pp was not found. By the way "repoquery -f /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libglx.so" delivers 2 results for me, too. This was enabled by default and also specified in the config file. [ 175.773] (II) "record" will be loaded.

According to these steps I've picked the nvidia driver suite when running: pacman -Ss xf86-video and ended up having: #pacman -Q | grep nvidia nvidia-340xx-libgl 340.76-2 nvidia-340xx-utils 340.76-2 Running it as elHippieCosmico commented Oct 26, 2015 Oh! Make sure you have headers for your kernel installed - without this one, you will not be able to build nvidia module. navigate here I don't mean to sound so cryptic but should have more info by end of day today.

I'm not a super expert at selinux or anything but I don't think the problem is caused by bumblebee-nvidia.pp or bumblebee-nvidia.te [[email protected] sources]$ grep nx_exec_t bumblebee-nvidia.te [[email protected] sources]$ In the output This was enabled by default and also specified in the config file. [ 175.773] (II) "dbe" will be loaded. Top aks Posts: 2096 Joined: 2014/09/20 11:22:14 Re: Problem getting glx working on intel video Quote Postby aks » 2015/06/22 18:55:00 Um, the GLX driver is not loaded?What are you trying Why is Rogue One allowed to take off from Yavin IV?

I'm trying to paste the entire audit.log file, but pastebin.com tells me that it's too big (2,2M), and fpaste.org doesn't return the paste ID. It is the NVIDIA 300m –Eric LaForce Mar 18 '12 at 17:34 add a comment| 4 Answers 4 active oldest votes up vote 4 down vote An old question, but still UNIX is a registered trademark of The Open Group. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed

There were two files in my home directory: ~/xorg.conf and ~/xorg.conf.new with the same contents. –Sebi Jun 24 '15 at 23:10 xorg.conf in your home directory doesn't affect xorg. I will continue to try to troubleshoot as time permits. Speeding up a slow upgrade? I came from Fedora 14 with catalyst driver and after upgrade to Fedora 16 I got the gnome shell running well with catalyst 11.12 after fixing some smaller issues.

gsgatlin commented Oct 26, 2015 Does running: /usr/sbin/semodule -i /usr/share/selinux/devel/bumblebee-nvidia.pp help? Didn't knew what packet libglx.so belongs to, repoquerey was new to me and "yum provides" was no help. Here's what I get when I run glxgears:Code: Select all# glxgears
Error: couldn't get an RGB, Double-buffered visual
And when I run glxinfo:Code: Select all# glxinfo
name of display: :0.0
Error: Do you know what package I can install so that I get it back? –Eric LaForce Mar 18 '12 at 17:36 It's part of nvidia-current.

xf86-video-* is open source video drivers, of which xf86-video-nouveau is the nvidia compatible one. I was investigating the problem and think I found the reason for it.